Park special

Pozivamo Vas da nam se na biciklu, rolerima ili sličnom prevoznom sredstvu na samopogon, pridružite 3. novembra  u subotu, kada ćemo zajedničkom vožnjom kroz grad promovisati ovakav vid transporta i rekreacije, ali i ukazati na potrebu uređenja odgovarajuće saobraćajne infrastrukture.

Okupljanje je planirano u 15h kod stare (kružne) fontane u velikom parku, odakle polazimo u vožnju kroz ulice grada. Plan rute možete videti na ovom linku.

Svi oni koji ne mogu stići na mesto okupljanja mogu se u bilo kojoj tački priključiti koloni, a brzina kretanja biće prilagođena najsporijem učesniku.

+++ Park special +++
Vozi Ulice voli parkove! Upravo zato, odlučili smo da ovu vožnju posvetimo njima i da se provozamo posebnom putanjom koja povezuje sve parkove u gradu.
Kolona će na kratko zastati u svakom od parkova, gde zainteresovani mogu odvojiti momenat za foto radionicu (najzanimljivije fotografije će se naći u zvaničnom albumu Vozi Ulice 7).
+++ Menjaža delova +++
Ponesite ono što vam pravi krš, potražite ono što vam fali, jer na kraju vožnje pravimo razmenu (ili poklanjanje) delova i opreme.
Da bismo ostavili utisak i poslali poruku – bitno je da nas bude što više,
ali i da vozimo bezbedno i odgovorno!
Advertisements

Šta ti misliš?

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s