Sve naše mape

Predstavljamo vam kolekciju specijalnih tematskih mapa grada Šapca u kojima možete pronaći informacije korisne za bicikliste i pešake.
Ukoliko znate nešto više i mislite da bi bilo korisno, javite nam da zajednički ažuriramo neku od mapa, ili napravimo novu.

Mapa biciklističkih staza i traka

Sve izgrađene biciklističke staze i trake u gradu. Iako uglavnom ispod-standardnog kvaliteta, ove staze mogu biti korisne, pre svega iz bezbednosnih razloga.

Mapa parkirališta za bicikle

Mapirana je većina parkirališta u širem centru grada, kako običnih, tako i visokokvalitetnih. Iako bicikl vezan za banderu nije redak prizor u Šapcu, nije na odmet vezati bicikl na uređeno mesto. Ukoliko u blizini nema parkirališta, najkulturnije je da odložite bicikl uz unutrašnju ivicu kolovoza, a ne na trotoaru.

Mapa prečica

Istražite skrivene sokake, prohodne pasaže i ostale staze koje mogu biti korisne za skraćenje puta, ali i izbegavanje opasnosti i zagađenja prometnijih ulica. Ako ste na biciklu, dodatno pripazite na šetače.

Mapa pešačkih zona i ulica

Mapa svih zvaničnih pešačkih zona i ulica u kojima je zabranjen motorni saobraćaj.

Mapa parkova, trgova, platoa i česmi

Parkovi, trgovi i platoi su idealno mesto da zastanete i uživate u slobodi kretanja, zelenilu i ostalim sadržajima. Mapirali smo i javne česme.

Mapa servisa i trgovina za bicikle

Ukoliko već nemate omiljenog majstora, ili vam se desi kvar u toku vožnje, konsultujte ovu mapu i brzo ćete naći najbliži servis.

Mapa za ciklo obilazak Šapca

Ako ste novi u gradu, ili imate goste kojima biste želeli da pokažete Šabac – najbolje je da to uradite sa bicikla, u kombinaciji sa šetanjem. Ako turisti nisu poneli svoje bicikle (na primer vozom), mogu ih pozajmiti od nas.

Šta ti misliš?

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s