Podrška izmenama u ulici Vlade Jovanovića

Poštovani sugrađani, privrednici iz neparne strane prvog segmenta ulice Vlade Jovanovića, obraćamo vam se sa molbom da podržite jedan projekat koji se dosta direktno tiče i svih vas.

Svima vam je poznato da je Grad pre par godina ukinuo jednu saobraćajnu traku u vašoj ulici. Verujemo da ste i vi ovu izmenu režima saobraćaja osetili u svom prometu. Mi imamo ideju da vratimo tu saobraćajnu traku, s tim što bi ona – iz istog razloga nedostatka prostora iz kojeg je ukinuta – u novom izdanju bila uža, i rezervisana za biciklistički saobraćaj. Ako vas zanima, više o ovom konceptu možete pročitati na našem blogu.
Mi planiramo da uskoro ovu svoju ideju, odnosno zahtev, prezentujemo nadležnim gradskim institucijama. Pri tom želimo da im jasno stavimo do znanja da je izmena koju tražimo korisna između ostalog i za privredu, i ovde nam treba vaša podrška.
Dakle, ako u našoj ideji prepoznajete svoj interes za boljom saobraćajnom povezanošću vaše radnje sa ostatkom grada i za većim brojem prolazika pored vaše radnje, molimo vas da to jasno i potvrdite potpisujući peticiju koju ćemo proslediti nadležnima.

Advertisements

Šta ti misliš?

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s